Godsaker · Vardagslivet

Morsdagstårtan

Det är jag som är tårtbakaren i vår familj, om det inte redan framgått. Men på morsdag (vilket i Finland firades igår) är det alltid min högt vördade och just den dagen lite mer älskade make som bakar tårta.

Så här såg den ut i år:

Så ni som sitter och funderar över vilka egenskaper ni tänker er att pappan till era framtida barn ska ha skulle jag vilja upplysa om att den kanske viktigaste egenskapen är att han kan baka tårta. Då kommer ni åtminstone en dag om året leva i perfekt harmoni.

3 kommentarer på “Morsdagstårtan

  1. Verkligen en jättefin tårta!
    Har önskat mig en tårta av min sambo när jag fyller år. En hembakad. Får se vad det blir för något.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s