Vardagslivet

Girls’ night out

Egentligen skulle vi ha åkt hela familjen, men med Vilho i början av en tjusig förkylning blev det en tjejkväll. Jag och Tilda. Själva. Med blommor i håret och dans i benen åkte vi på Valborgsfest.

Vi är snälla och söta. Ni kan lita på oss. Vi skulle aaaldrig!

Det var inte vi!

Ett tag funderade jag på om jag uppmuntrar till… ja… typ ätstörningar och utseendehysteri. Ni vet när vi gör oss i ordning tillsammans. Men så tänker jag mig att det säkert är minst lika illa att jag lärde henne att skrika ”haha sölkorv” åt alla bilar vi blåste förbi på motorvägen. Jag är en förkastlig förebild.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s