Vardagslivet

Lite till

Och när vi ännu är inne på ämnet eufori: Jag har fått nya gardiner till kontoret! De är fluffiga och ljusa och mönstrade med små ljuvliga rosor och vackra prickar och… och… just sånna där som ger min högt vördade älskade make utslag för att de, som han säger, ”ser ut som enhörningsbajs”.

Så länge enhörningar bara äter cupcakes, regnbågsskimmer och kanderade rosenblad är det helt okej med mig.

2 kommentarer på “Lite till

  1. Ta bort den där julprydnaden där bredvid så ser det bättre ut. Och hälsa din man att han kan hålla på med nåt macho och låta oss flickor ha vårt!

    1. Mäh. Julen är ju slut för länge sen så det är väl klart att det inte kan vara en julprydnad. Det är en påskgran. Det ser ju vem som helst.

      (Och förresten borde väl du av alla veta att jag inte klarar av att göra mig av med döda växter ens när de faktiskt är riktigt döda med tanke på att ditt sätt att göra dig av med dina döda växter är att ge dem till mig.) (Och påskgranen är inte ens död.) (Ännu.)

      Jag fattar inte varför inte min man kan vara som alla andras och ge faen i vilka gardiner vi har. Men nä, han ba’ ”jag vill inte ha nåt jävla småblommigt turkost i vardagsrummet”. Suck.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s