Vardagslivet

Det där med att kommentera på bloggar

Jag hoppas att ni vet hur mycket jag uppskattar att ni tar er tiden att kommentera på bloggen och att jag värdesätter era tankar och åsikter. Utan er hade ju det här bara varit en galen cat lady (inte cat woman, nej, nej) som i sin ensamhet häver ur sig oviktigheter med rosa bakgrund och en överdimensionerad cupcake som ram. Ni gör den här bloggen till något mer, något viktigare.

Därför tvekade jag länge när jag för någon dag sedan för första gången nekade en kommentar.

Det här är en blogg där olika åsikter ska få mötas och där alla ska få komma till tals. Men det är också en blogg där jag tillåter mig att vara personlig (nu tänker ni säkert nej, herregud inget mer om boobs), där jag lägger ut bilder på mina barn och där jag försöker stå för vem jag är.

Därför tycker jag att det är rättvist att den som kommenterar på min blogg också står för vem den är. Det betyder inte att man måste fylla i riktigt namn, skostorlek och sexuell preferens, men att man ska fylla i sin riktiga mejladress. Om vi alla kan komma överens om det behöver jag inte neka kommentarer i framtiden.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s