Vardagslivet

Sushi och traditioner

Idag ska jag in till stan. Ut bland folk för första gången på länge. Spännande! Och så ska jag träffa mina före detta arbetskompisar och äta mig in i en sushikoma. Det är som jag har förstått det inte alls en japansk tradition som man skulle kunna tro, utan en helt vanlig, hederlig girighetseffekt. Ät sushi tills du måste trycka ner de sista riskornen i halsen med pinnarna. Fyll på med kaffe. Fall i koma.

Lovely.

2 kommentarer på “Sushi och traditioner

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s