Fru Charlottes känslor för snö

Det underbara ljuset när jag i går kväll gick och lade mig var så där trolskt att jag stod en stund i fönstret och suckade över hur fantastiskt vackert det var med snö. Så fint var det att min man var tvungen att komma upp ur sängen för att kravla sig till fönstret och titta han också.

– Jag älskar snö!

Nu, sisådär femtioåtta klädesplagg på ovilliga ungar, 45 minuters bilskrapande och fem fastfrusna dörrar senare har jag ångrat mig.

Kuriosa: Den jäveln som uppfann det där överavancerade bältesknäppet till bilbarnstolar har bergis aldrig stått med stelfrusna fingrar och försökt knäppa fast en sparkande unge som är påklädd till dubbla storleken.

4 tankar om “Fru Charlottes känslor för snö

  1. Om bilbarnsstolsbältesspännen – varför är alla olika konstruerade? Man står som en IDIOT och förstå inte hur man ska pussla ihop delarna till spännet. Frustrerat fick man BE OM HJÄLP när man efter 11 timmars flygresa och lika lite sömn och väldigt mycket jetlag MISSLYCKADES. Taxis stol var helt annorlunda än vår. Förnedringen.

    • Det är väl någon halvt geniförklarad ingenjör som konstruerar de där. En riktigt ondskefull en, som om han bara hade haft lite framtidsvisioner och en smula storhetsvansinne hade skrämt skiten ur varenda skurk i Gotham City. Nu nöjer han sig med att sitta hemma om kvällarna och dricka öl, mysande med vetskapen om att runt om i världen sliter föräldrar just nu sina hår för att de inte fattar hur ungen ska knäppas fast.

  2. Mmm. Jag fräste till barnets far: ”Här, du är civilingenjör. Fixa!!” Fatta pressen om han – som inte sovit mer än jag – inte heller fått ihop det, utan vi fått be taxichaffisen resa sig från sin plats, gå runt bilen, klättra över mig för att nå, och låsa fast ongen, som lyckligtvis hade den goda smaken att sitta still… Jag orkade inte visa sån hänsyn där och då. Men han fixade skivan… *s*

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s