Godsaker · Vardagslivet

Det här med systrar

Uppmuntrade glatt min lillasyster att smaka en av de chokladtryfflar jag gjort. Underbart goda, med lagom mycket hasselnötskross och apelsin. Först när lillasyster efter en liten stunds mumsande liksom stelnade till och frågade om det är nötter i kom jag ihåg att hon är allergisk.

Oooops.

4 kommentarer på “Det här med systrar

  1. Antar att det var lite rätt åt mig då jag återigen våldgästar familjen Vainio, äter er mat och kräver taxi-service. Bortsett från en rätt kliande hals så var chokladen också gudomligt god innan nöt-mitten nåddes. Får man beställa sådana till jul men gärna med ingefära och citron i och minus nötter? Jag tar barnen på morgonen den 19e då jag dimper ner igen… Pretty Please?

    1. Låter som ett schysst byte! 🙂 Och igen; jag ber ödmjukast om ursäkt att jag försökte döda dig. Vet inte om det gör dig gladare att jag hade gjort samma sak med vår likaledes allergiske bror.

  2. Tack, nu känns det bättre! Trodde att syrran fick särbehandling. Skönt att du önskar livet ur oss båda och inte favoriserar en av oss…

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s