Vardagslivet

Nymålat

Färdigt är det ju inte. Inte ens på de två sidor där det är målat. Men det är tillräckligt färdigt för att man skulle kunna ta bort byggställningarna. Och jag är så nöjd. Mitt hus skiner som en karamell. Jag har slitit som sjutton för att det här skulle bli färdigt, det har jag, men jag vill också passa på att tacka alla som med mindre eller större insats har bidragit. Det har varit otroligt värdefullt, inte minst moraliskt! Sedan skulle jag vilja berätta, trots att han själv aldrig kommer att läsa det, att målningen av huset inte hade blivit till något alls om det inte vore för A:s pappa. Trots att jag och A skilde oss har hans pappa varit här i ur och skur och skrapat, målat och fixat. Att vi inte har något riktigt gemensamt språk har varit förvånansvärt enkelt att arbeta runt, och när vi inte har varit överens har det säkert varit tur att vi inte kunnat ge oss in i några diskussioner.

Färgen är Ottossons linoljefärg, i kulörerna ljus gul och engelskt röd. Dörren är ardberg grön. Känslan är himmelsk.

7 kommentarer på “Nymålat

  1. Fantastiskt! Vilken skillnad!
    Är elen indragen på ett annat sätt nu än när du köpte huset? Jag förmodar att grunkorna på väggen är isolatorer för el? Och ledningen är borta?

  2. Wow! Du är så modig som vågade ge dig i kast med det här och så otroligt fantastiskt duktig som lyckades ro det i land! Och det är ju helt osannolikt fint!

  3. Hittade hit när jag googlade lite för att hitta rätt färgnyans till vår veranda. Och WOW vad snyggt! Ljusgul linoljefärg blir det nog här med!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s