Vardagslivet

Dagens köptips: snygga skjortor

Det här är ingen modeblogg, det kan vi väl vara rätt överens om. Men jag kan inte låta bli att tipsa om att Pepperberry (som är specialiserade på kläder för kvinnor med stora boobs) nu har rea. För att visa hur stor skillnad det gör med en skjorta som sitter rätt hade jag den lysande planen att jag skulle fotografera mig själv för att illustrera skillnaden på när man har på sig den där skjortan man alltid trott suttit riktigt bra och hur det ser ut när man sedan får på sig en skjorta som de facto sitter bra. Tyvärr är jag fortfarande inte särdeles bra på att ta bilder på mig själv där huvudet finns med samtidigt som kroppen. Så jag hoppas att poängen ändå är tydlig. Ni vet. Det där att ni ska utnyttja Pepperberrys rea.

11 kommentarer på “Dagens köptips: snygga skjortor

  1. Nu köper ju inte jag minsta storleken på Pepperberry heller, utan den största. Pepperberrys kläder passar för alla som skjortor normalt glipar på. De har från D-kupa och uppåt.

   1. Precis. Jag har A/B-kupa men råkar ha bred rygg eller feta revben eller nått. Handlar oftast på typ MQ, men inte skjortor, för det ser inte så bra ut. Jag kanske helt enkelt behöver gå till dyrare och damigare butiker än innan. Jag är nog inte riktigt målgruppen för Pepperberry men jag uttrycker min beundrar för hur snyggt din skjorta sitter!

 1. Hittade på nåt sätt till din blogg (jag tror det var via Peppes) – och måste nu upphöja dig till skyarna – thank god for you, eller för ditt inlägg!! Har grämat mig i åratal över att skjortor inte görs åt kvinnor med normal midja och stora boobs – alla skjortor som sitter snyggt vid magen, går inte fast vid brösten osv… TACKTACKTACK, nu skall jag ta å beställa skjortor… Hoppas bara att jag kan köpa rätt storlek 🙂

  1. Jag måste erkänna att jag tvekade länge inför det där inlägget, Jag gillar inte att vara modell. Men lyckan över att ÄNTLIGEN ha hittat skjortor som sitter är så stor att om jag kan få någon annan att känna likadant måste jag ta den chansen. Ett tips är att ringa till dem och be om hjälp. De är oerhört trevliga och kan via telefon hjälpa till att prova ut vad du behöver.

   Och sedan är det bara att börja köpa underkläder från deras systersight Bravissimo. There’s no return när man väl börjat! 🙂

 2. Jättesnyggt! Jag har också problem med skjortor. De sitter inte alls snyggt och dessutom glipar de. Därför använder jag inte skjortor överhuvudtaget.
  Har en D-kupa.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s