Vardagslivet

Blå

Ok ok, så jag vet att det här typ har blivit en hönsblogg men alltså hörrni. Första ägget kom i dag.

img_3822

Ni kanske ser att det inte är yer old traditionella äggfärg, eller hur? Det är ljust blågrönt. Till den tidigare flocken skaffade jag nämligen två araucanor och deras specialitet är blåa ägg. Fick lägga det bredvid ett vanligt vitt ägg för att ni skulle kunna se skillnaden ordentligt. Kan nästan förlåta araucanorna för att de är skittaskiga mot de fem andra. Men bara nästan.

4 kommentarer på “Blå

  1. Araucanaägg är SÅ vackra, vi har också haft en araucana (engelsk). Och nu när vi tittade på Hjälp, vi har köpt en bondgård blev vi ALLA sugna på att skaffa höns igen, och jag skulle så klart hemskt gärna vilja ha en flock med så många olika äggfärger som möjligt (du förstår att jag prioriterar det viktigaste, hehe). Och nu blir jag ännu mer inspirerad.

  2. Skriv gärna mera om hönsen! Tycker själv det är superkul att läsa om när man skaffar djur. 🙂 Vad har du för raser? Och framförallt, hur ser hönshuset ut nu?

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s