Uncategorized

Tuggummiskor

På väg till morgonens föreläsning trodde jag först att jag trampat i något stort och olämpligt, men det visade sig att hela sulan på min ena sko tänkte säga tack för sig och överge oss. När jag lyfte på foten hängde den kvar i en enda sorglig sulslamsa längst bak.

Men bra kvinna reder sig själv och så vidare. Jag fyllde munnen med tuggummi, tuggade dem mjuka och kladdiga och tuggummilimmade ihop skon igen. Det är sannerligen inte en estetiskt tilltalande lösning, och inte en som räckte mycket längre än dagens arbete, men det funkade. 

I något skede borde jag kanske investera i ett par nya skor…

4 kommentarer på “Tuggummiskor

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s