Historikerns historier · Vardagslivet

Back in busyness

Efter en helvetes sommar är jag äntligen tillbaka med full kraft på kontoret. Kartan över avhandlingens olika kapitel, deras inbördes ordning och relationer, blir sakta men säkert komplett. Ännu är det mycket arbete kvar men jag är redo.

Och för säkert miljonte gången googlar jag vad som egentligen ska finnas i en avhandling. Märkligt hur man kan skriva på ett och samma manuskript i så många år och ändå liksom aldrig bli helt säker på om bakgrunden skulle vara ett eget kapitel eller en del av introduktionen.

JAG SKA KLARA DET HÄR.

2 kommentarer på “Back in busyness

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s