Nyhetsplock

Miljömuppar

Ok, jag fattar att Miljöpartiet har fuckat en hel massa. Det är säkert inte många som röstade på Miljöpartiet som är särskilt stolta och glada över det nu.

Men i takt med att även vanligt folk börjar tycka att jämställdheten gått för långt, feminism är att likställa med nazism och att Sverige måste stänga gränserna dyker det upp förakt mot miljön. Jag har förvisso svårt att fatta hur man kan vara emot feminism och humanitär hjälp, men sedan när folk börjar hytta med näven och bara ”näe nu får det räcka med det här miljöengagemanget” så vet jag inte riktigt vart jag ska ta vägen. Hur kan man vara emot miljön?

2 kommentarer på “Miljömuppar

  1. Jag är till och med medlem i MP och nej, det är inte särskilt kul just nu (har funderat på att gå ur) men det var faktiskt värre i höstas när de tog beslutet om att stänga gränserna.

    Oavsett vilket, folk som är ”emot” miljön har nog funnits hela tiden. Dvs de som tycker att miljöfrågor är oviktiga i förhållande till nästan allting annat. Och därmed tycker att så fort miljöfrågor inkräktar på deras leverne (dvs för det mesta) så är det dåligt att bry sig om miljön.

    Men på samma sätt som det finns folk som är emot det mesta (ex Chips Kisby) så finns det ju folk som är positiva till allt, inklusive nazister (ex Nazistgrannen). 🙂 https://www.youtube.com/watch?v=K7a1bklZRjo

    1. Jo, folk som tycker att frågorna är oviktiga har alltid funnits, men nu finns det ett aktivt motstånd. Folk som till exempel inte köper något för att det är ekologiskt och de inte tror på ekologiskt.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s