Vardagslivet

Så kom det då äntligen!

Nu har äntligen vårt nya tak levererats, både det som ska på lillstugan och det som ska på storhuset. Som jag har väntat! Enligt planen ska de börja lägga taket på torsdag. Inte alldeles oväntat är det ganska exakt ett dygn efter att dessa veckor av solsken förväntas förvandlas till en månad konstant höstregn. Nu är ju inte jag någon expert, men en gissning är att det knappast är optimalt väder att lägga tak i. Vi får väl se hur lång tid det tar innan taket slutat ligga i trädgården och börjar ligga på plats på eh… taket.

20141006-144401.jpg

20141006-144343.jpg

20141006-144353.jpg

 

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s