Vardagslivet

Vad är jag?

Jag talade med en reporter i telefon som efter vårt samtal undrade hur jag vill bli benämnd. Min första tanke är alltid Evil Overlord. Min andra ”She who must not be named”. Men min tredje är lätt förvirrad.

Inte vet jag.

”Doktorand i historia” är väl vad det brukar bli. Men mer då? Är jag ”jämställdhetsbloggare” till exempel? Eller ska jag bara vackert ge mig till tåls tills ingen kan säga emot när jag kräver att det står Evil Overlord? Svåra existentiella frågor detta.

4 kommentarer på “Vad är jag?

  1. Jag som först trodde att du hade träffat en trans*-kompetent reporter som helt enkelt ville veta vilket pronomen som gällde. Nähä.

    1. Nå neeeej. Inte i det här landet i alla fall. Och i det här fallet så visste nog reportern att jag är helt bekväm med att bli kallad hon.

  2. Haha 😀 Kuliga taggar, fast Andra kattslaven påpekar att folk med mantlar oftast råkar illa ut – de fastnar. Tryggast utan mantel, med spandex 😉

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s