Vardagslivet

Den dåliga hönsmamman

Äggväktarna ringde oroligt och frågade om jag verkligen hade förstått hur snart kycklingarna skulle komma hem till oss eftersom det, utgående från bloggen, verkade som om jag räknat fel på typ två veckor. Eftersom jag fortfarande lever kvar i februari och dessutom räknar som vad min älskade son kallar ”korkad guldfisk” var det en helt berättigad farhåga. Men nu har vi en bur, och Äggväktarna har fixat en sån där värmelampa och kycklingmat så det ska säkert gå bra det här!

Så fick vi den här bilden på äggen. Här ligger våra små kycklingar och väntar på att vara redo för världen. (Och min första tanke när jag såg bilden var sockerkaka. Måste skärpa mig.)

20140320-105914.jpg

Så i dag, strax efter klockan 8 på morgonen, kläcktes den första lilla kycklingen. Nu tar det inte lång tid förrän de alla är kläckta. Spännande tider, det här!

20140320-105905.jpg

5 kommentarer på “Den dåliga hönsmamman

  1. Hahahaha, sockerkaka 😀

    Det är lite som att min första tanke när jag ser höggravida inte är ”åå, livets underverk”, utan ”alien”.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s