Vardagslivet

Solen

Det är solsken i Helsingfors. Det känns knappt som om man kommer ihåg hur det känns. Jag har varit på en osedvanligt trevlig lunch med några doktorandkollegor och därefter ett synnerligen produktivt planeringsmöte då vi finslipade vårens förmodligen bästa kurs (Östersjöns historia). Att jag fortfarande är så helvetes snorig att jag fick smita från planeringsmötet för att gå till Apoteket och be om ”allt ni har som kan tas samtidigt” mot förkylning och snuva gör knappt något.

I morse när jag kom in till stan tänkte jag att jag behövde ha en ny väska; en mörkare – den jag har är ju vit. Så började solen skina och jag tänkte att det jag egentligen behöver är en pastellfärgad väska. Det hela slutade med så mycket solsken och fågelkvitter att jag kom ut från affären utan nyinköp, viss om att jag redan har allt jag behöver.

20140225-170517.jpg

20140225-170526.jpg

20140225-170532.jpg
Att fotografera sig själv när man är snorig ger väldigt mycket Blair Witch-känsla.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s