Pyssliga katter

Barnen och maken har sportlov, vilket just i dag betyder att barnen tittar på film eller spelar dataspel och maken pysslar. (Eller kanske män inte pysslar? Kanske män utför projekt, vad vet jag.) Vi köpte ett sånt där vanligt hörnskåp i gulnad furu, som maken nu håller på att förvandla till ett tvättäkta shabby chic mirakelskåp.

Så här.

IMG_9803-20140218Föga chockerande tog det inte många sekunder förrän följande mönster tassats ut.

IMG_9794-20140218

Och inte var det särskilt svårt att hitta den skyldige. Dels för att det i 99% av fallen är en viss Rasputin som hittat på sattyg. Dels för att… ja… Han hade gått i vit färg.IMG_9808-20140218 IMG_9814-20140218

Han erkänner ingenting.

2 tankar om “Pyssliga katter

  1. Hej!

    Har en historiefråga som jag vore extremt tacksam om du ville ta dig an. Skrev ett inlägg om hur kvinnors förlossningsskador osynliggörs eftersom det anses vara ”normala”. Många ffa män (BARA män hittills faktiskt) har kontaktat mig och vill diskutera detta ur ett evolutionärt och historiskt perspektiv. Många av dessa har en teori om att kvinnorna förr inte drabbades av förlossningsskador som framfall, rectocele, inkontinens osv eftersom de ”var byggda av ett tåligare material”. Man menar alltså att dagens välfärdskvinnor blivit svaga av våra stillasittande liv och att det är därför detta drabbar oss nu.

    Finns det några uppgifter på hur kvinnor har drabbats genom tiderna och några belägg för att detta är ”välfärdsproblem”?

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s