Godsaker · Vardagslivet

Runeberg ser lite sliten ut

Barnen insisterade på att vi skulle baka egna Runebergare, som vi gjorde förra året. Och tja. Vi hade väl egentligen inte riktigt tid för det och efter att ha jobbat hela dagen i panikstress inför att få kapitel 2 i dugligt skick i tid till seminariet om några veckor, hämtat barn, kört barn till träning, tagit med barn hem från träning (vilket var ett steg jag var nära att skippa), handlat och kommit hem oförskämt sent var jag kanske inte riktigt klar nog i huvudet för att börja baka. Och inte fanns det riktigt tid kvar av kvällen för det heller.

Men det har ju aldrig stoppat oss förr, så vi bakade förstås. Så här fina blir Runebergarna om man först glömmer att sätta sylt på dem innan man skickar in dem i ugnen, sedan bara hittar jordgubbssylt istället för hallon och därefter ger blanka faen i ifall de har hunnit svalna tillräckligt för att få en prydlig ring i glasyr (det hade de inte, om någon inte gissat svaret). Men jisses vad goda de var!

IMG_9685-20140206”Blörp, sa Runberg och kastade sig nonchalant över kanten.”

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s