Vardagslivet

Trött; ett inlägg om vad jag älskar med kattungar

Det är mycket jag älskar med kattungar. Deras blotta existens till exempel. Och så det här att de verkligen helhjärtat kastar sig in i saker, fullkomligt utan respekt för sina egna gränser. Som Noppa. Hon kröp upp i min famn och började busa med min hand. Och så somnade hon, mitt i gnagandet på mitt finger. Bara så där.

20131020-221703.jpg

20131020-221714.jpg

4 kommentarer på “Trött; ett inlägg om vad jag älskar med kattungar

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s