Vardagslivet

Bloggtipset

Jag har sjukt mycket att få färdigt innan jag har möjlighet att ta itu med ett blogginlägg med mer substans (och då ska vi tala mer om arbete och vem som gjort vad ur ett historiskt perspektiv). Under det där morgonklickandet jag brukar göra, då jag hinkar i mig te med ena handen och klickar runt på random länkar med andra handen, det gav ordentlig utdelning i dag.

Helgas dagbok. Om hur det är att vara mamma, människa, trött, lycklig, gråtmild och tacksam. Läs.

4 kommentarer på “Bloggtipset

  1. Jag gillar din beskrivning av morgonklickandet – här är det visserligen eftermiddag, men jag sitter just nu och hinkar i mig te (spetsat sådant, för jag är förkyld och på semester) med vänsterhanden och klickar runt med högra 🙂

    1. Någon sa att man var tvungen att ha ett lösenord som går att skriva bara med en hand så att man inte måste sätta ifrån sig sin kopp. Det är en princip jag försöker leva efter. 🙂

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s