Vardagslivet

Ägget

Sonen börjar bli friskare. Det är ju bra. Egentligen. Men den där feberfria dagen som barn ska vara hemma innan man får skicka tillbaka dem till förskolan, den blir inte alltför produktiv. När barn ligger febertrötta och nöjda tittar på TV hela dagen har man ändå viss chans att hinna få något gjort. Feberfria dagen klättrar barnen på väggarna, svingar sig i gardinerna, leker inte-nudda-golv på finmöblerna och tömmer leksakslådor som om själva tömmandet är betydligt viktigare än att man hittar den där leksaken man letade efter.

Och så klär de ut sig till ägg.

026

2 kommentarer på “Ägget

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s