Vardagslivet

Tankar om livet, tacksamheten och julefrid

I en mjuk och skön soffa bredvid en doftande julgran, bortom nöjdhet i efterdyningarna av en avslappnad jul i den äkta glädjens tecken, slås jag av den där rädslan för döden som ibland dyker upp sedan jag fått barn. Det finns ett annat sorts värde med livet, någonting större och djupare. Och jag tänker att anledningen till att jag är rädd för döden inte är att jag inte tror att världen skulle kunna fortsätta utan mig utan att jag av hela mitt hjärta vill vara med. Vilken ofattbar lycka att få vara här, att få vara frisk och att få fira jul med sina nära och kära!

20121225-151015.jpg

20121225-151209.jpg

20121225-151231.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s