Nyhetsplock · Vardagslivet

Bloggprisnominerad!

Jo alltså. *harkel* Den här bloggen är nominerad till Bloggpriset 2012 i kategorin Årets nykomling. Alla ni som tycker att den här bloggen gör era liv lite bättre, eller ni som annars bara är här av någon sorts tvångsmässigt psykotiskt begär, får gärna gå in och rösta här. Om ni vill vara lite extra krejsy kan ni ju alltid plita dit bloggens namn i rutan för Årets blogg också. När ni ändå är där liksom.

Sedan tänkte jag att vi skulle dra igång en Facebookkampanj för att öka medvetenheten för Rosa Bloggprisnominerade Bloggar, där alla tjejer ska skriva ”fuck off <3" i sin status och sedan skicka krypterade meddelanden till alla andra tjejer om den mystiska statusradens magiska betydelse, och den tjej som berättar för killarna vad det betyder kommer att få gå ensam på toaletten på alla fester hela resten av året. Snart blir alla så upptagna av att rösta i Bloggpriset att inte en käft kommer ihåg hur det går för den där Obama. Muahahaha!

Så. Ni vet.

Jag skriver ett tacktal. Ni röstar. Ok?

6 kommentarer på “Bloggprisnominerad!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s