Vardagslivet

Tekannan med stort T

Jag har letat efter en tekanna i evigheter. Och så fick jag en av min älskade make i födelsedagspresent (eller alltså, jag anade ju att han hade tänkt skaffa mig en när jag fyller i augusti men så hittade jag en på rean och så fick han ge mig den lite för tidigt). Tekannan är precis lagom stor, går i mikron och i diskmaskinen och har ett mönster från en 150 år gammal tapet kallad Brompton Rose från Victoria and Albert Museums samlingar. Min make alltså. Vilken pärla!

Så idag, första riktiga sommarlovsdagen för barnen, har vi suttit ute på altanen, med jackorna på i den finska femtongradiga sommarvinden, och druckit te med karamellsocker ur finkannan och barnen har suckat lyckligt över hur ljuuuuuvligt allt är.

2 kommentarer på “Tekannan med stort T

  1. And now I have to come up with something else to get you, it is not exactly easy. How about a romantic, dusty old law collection? ‘

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s