Att äntligen hitta det man söker

Man kan leta förgäves hela livet utan att hitta det man söker, det där som känns rätt, som får det att pirra i magen. Ni vet, när man är borta så längtar man hem, inte för att det finns ett tvång utan för att man verkligen vill det. För att det känns som om nu när man äntligen har insett vad det var som saknades så är livet inte längre komplett utan och man undrar hur man någonsin klarat sig under alla de år man levt ovetande.

För helt plötsligt är världen ljusare, framtiden tryggare och varje dag lite mera värd. Man har något att se fram emot, något som väntar på en. Något man inte förstod hur mycket man behövde innan man provade.

Banoffee. Och mitt liv är komplett.

2 tankar om “Att äntligen hitta det man söker

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s