Vardagslivet

Gästspel

I dag har jag gästspelat i Åbo, där jag fick förmånen att tillsammans med den supersmarte Matias Kaihovirta få introducera genushistoria till ett nytt gäng studenter. Efteråt käkade vi pizza som också var sallad (man fick välja två olika smakkombinationer och om man ville ha dem som pizza eller sallad, vinnande koncept kan jag säga) och så åkte jag två timmar tåg tillbaka hem igen. Som bonus en badrumsselfie.

2 kommentarer på “Gästspel

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s