Vardagslivet

En dag

Går igenom hela den här listan ett par gånger i timmen. Klipper och klistrar diagram och satans fotnoter. Find & replace martial mot marital (martial rights). Hoppas innerligt att jag lyckats ta bort alla gånger jag skrivit typ ”blablabla” där jag tänkt fylla på med en slutsats i ett senare skede. Tröstäter, gråter, dricker kaffe.

Kuvahaun tulos haulle writing process meme

3 kommentarer på “En dag

  1. Hoppas du inte går sådana där dumheter som global search and replace i ett svep utan att verifiera efteråt. Jag har sett lite för många som gjort bort sig med det.
    Om det är inte är klart vad jag menar, det lär nog sticka lite i ögonen med ett kapitel om ”hentverk” och ”hendelns” utvecling på 1300-talet. För att inte tala om den faux pas det blir i sociala sammanhange om den romantiska middagen blir roentisk istället istället när fastlagsbullarna har blivit gjorda med endelmassa. (Jodå, fastlagsbullar passar alldeles utmärkt för romantik.)

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s