Nyhetsplock · Vardagslivet

Ikväll har ni chans att få mer av mig än ni någonsin velat ha

Jag har visst glömt att berätta, men i kväll ska jag alltså vara med i SVT Debatt och prata smink på barn.

Och nu ligger jag på ett hotellrum i Sverige och undrar hur i hela helvete det blev så här. Av alla viktiga genusfrågor i världen – av allt det jag verkligen brinner för – så ska jag tala om smink på barn. Maken till västerländskt, lyxproblem har jag nog aldrig sett.

WIN_20151126_185539

 

9 kommentarer på “Ikväll har ni chans att få mer av mig än ni någonsin velat ha

  1. Jag undrade faktiskt just det. Av alla saker du skulle kunna prata om. Det känns lite som om de hoppas att människor som är upprörda nu skall bli det över något mindre viktigt.

  2. Åh hjälp, mitt blodtryck klarar inte riktigt av debattprogram märker jag. Men jag var ju tvungen att ta reda på hur du egentligen låter – jag har för vana att liksom höra text jag läser och det var lite av en chock när jag någonstans på vägen insåg att finlandssvenskan måste bytas ut mot östgötskan. : )

      1. Nej nej, inte ens för en fellow östgöte som jag var det lätt att artbestämma dig. Nä, mina illusioner om mumintroll fick jag lämna någon gång under mitt sträckläsande av bloggarkivet.

  3. Såg en snutt av programmet när maken zappade. Jag bara: öh, det är ju hon, bloggaren! Maken förstod ingenting. 🙂

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s