Uncategorized

Borta med tuppen

Det är väl ganska exakt ett år sedan Pipis mysteriska försvinnande, och så blev det Tildas tupp Ennas tur att vara spårlöst borta. Det var beckmörkt, Enna stod ingenstans att finna och jag kunde höra rävarna i skogen när jag kom ut. Inte världens bästa förutsättningar för att återfinna borttappade tuppar.

Men när barnen gått och lagt sig på kvällen gick jag ut och fortsatte att leta och strax innan midnatt hittade jag honom under några gamla brädor. Där låg han och sov, kall men i övrigt välbehållen. Jag tog in honom för att värma honom lite och sedan fick han gå ut till de andra igen. Dumma, gamla tupp!

  

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s