Vardagslivet

Känn på min tvätt! GÖR DET!

Så, på en lite positivare sida har vi äntligen lyckats köpa en ny tvättmaskin. Den förra tvättade förvisso så skinande rent en maskin möjligen kan med vårt smutsiga vatten, men den var också så pass sällskaplig att de kom hoppande ut ur tvättrummet. Gängorna på de små tassarna under, de där som man ska kunna ställa in tvättmaskinens balans med, var inte i världen bästa skick och följaktligen blev tvättmaskin snabbt minst sagt obalanserad. Ställde man noggrant in den inför varje tvätt kunde det kanske gå, men man var tvungen att finnas till hands och vakta och tillrättavisa varje gång man skulle tvätta.

Den nya tvättmaskinen inte bara tvättar, den torkar också. Så i går kväll slängde vi i en maskin tvätt på kvällen och plockade ur den torr ur maskinen på morgonen. Det var en så fantastisk känsla att vi väckte barnen och glatt studsande vallade dem till tvättrummet där de i tur och ordning fick känna på tvätten och visa upp ett tillbörligt imponerat ansiktsuttryck.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s