Vardagslivet

Kycklingnytt

Som ni vet dog en av våra hönor (även om omständigheterna är höljda i dunkel). Naturligtvis behövde vi en ny höna för att fylla platsen. Problemet är bara att man liksom inte kan köpa bara en höna för då blir den mobbad. Både jag och maken var därför överens om att det enda riktiga vore att köpa fler, så att de kan hålla ihop. Ja, och kycklingar förstås, för fullstora hönor kostar typ 50 euro styck. Jag tyckte vi skulle köpa tre, när vi liksom ändå var i gång. Min man röstade för två. Jag tre. Han två. Och så vidare in absurdum.

Eftersom jag är en så god och mild hustru lyssnade jag förstås på honom och köpte oss två nya kycklingar. Ulliga, gulliga, underbara små kycklingar! Jag hade nästan glömt hur härliga de är!

20141113-171615.jpg

20141113-171621.jpg

20141113-171627.jpg
Pipis var egentligen barnens kusins höna, så jag köpte en ny till honom också. Han valde den här lilla ljuvliga fluffisen.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s