Vardagslivet

Den romantiska gränsänkan

Det bästa med att min högt vördade make inte är hemma är att få titta på sliskigt romantiska filmer, med mer hjärta än hjärna och förutsägbart lyckligt slut. Alldeles själv. Utan att någon samtidigt sitter och tittar på mig för att se om jag kommer att börja gråta när de pussas på slutet (klart jag gör, varje gång). I går kväll The Makeover (älskar Julia Stiles, uppskattar gender swap-försöket) och ikväll New in Town (för Réné Zellweger är alltid rätt).

Let the romantik börja!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s