4 kommentarer på “Molntydaren

  1. Finns två ännu bättre tecken på kommande regn som jag vet om. Ett är just det du har med en mörk ”matta” över horisonten men ovanför hägrar gräddmoln. Hur bombsäkert som helst.

    Ett annat tecken som en kompis berättade om för många år sedan som har visat sig säkrare än alla vädernissar i olika program är följande. Tunna cirrusmoln visar på fint väder men om det är ”krokar” på dessa blir det garanterat regn inom ett dygn. Har bara slagit fel en enda gång när jag kollat och den gången regnade det en mil utanför där jag bor så det var hårfint 🙂

  2. Ok! Ta inte detta fel nu bara för jag gör en hel del i min familj men just tvätt är inte min bit 🙂 Jag ska höra med regeringen om hon har samma 100 procentiga känsla som du 🙂

    Det jag sa är dock klockrent. Kolla själv.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s