Måndag hela veckan

Ni vet när man hamnar efter sin tidsplan på morgonen och sedan är allt resten av dagen typ fem minuter senare än vad det borde vara hur mycket man än kämpar för att vända det rätt? Det hände mig i måndags och jag har fortfarande inte lyckats hinna ikapp. I dag föreslog jag för studenterna att de skulle fråga den andra föreläsaren på torsdag. Som var jag. I dag.

I måndags missade jag ett viktigt möte. Inte på grund av tidsbrist utan på grund av att det raderats från mitt medvetande. I tisdags glömde jag en fest jag var bjuden på (i kategorin ”Så får man vänner”). I onsdags lyckades jag göra en av sakerna på min ”att-göra-lista” (jag duschade). Barnen åt chips till kvällsmat. Mammapoängen bara trillade in.

Och nu ligger det en katt på mitt ansikte.

20140410-224132.jpg

2 tankar om “Måndag hela veckan

  1. I’m confident you will be a professor when you grow up, you certainly got the muddled/confused thing going on for you. Best regards your loving Husband who has spent quite a lot of time trying to figure out your timetables.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s