Vardagslivet

Nyorden

Tilda är fantastisk på att hitta på nya smarta ord. Som ”nackla”, för att lacka naglarna. En annan av mina favoriter är att ”lyckligas”. Det är den där bubblande känslan av lycka som kommer genom magen och sprider sig därifrån ut i hela kroppen. När känslan åker runt, då lyckligas man. Nu vet ni det!

2 kommentarer på “Nyorden

  1. Nackla säger mina barn också! och det har dom också hittat på själva! såg på en annan blogg att deras unge också sade nackla – det tycks låta mer naturligt verkar det som. Vi nacklar alla naglarna här hemma!
    lyckligas – det måste vi också införa, bra ord!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s