Historikerns historier · Vardagslivet

På resande fot

Jag är i Åbo för konferens om lust och sex i förmodern tid. Kände mig taggad som fasen, men ligger nu på hotellrummet och slösurfar bara för att jag kan. Önskar att jag inte varit så jävla präktig att jag köpte en påse äpple istället för chips och choklad då när jag fortfarande orkade släpa mig till affären.

I morgon blir det nya tag och konferens. Spännande grejer!

20140403-212130.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s