Samtidigt hemma hos oss

När det blir mörkt på landet blir det mörkt på riktigt. Men när fullmånen lyser blir det ett nästan magiskt ljus som jag i ärlighetens namn aldrig ens upplevt innan jag flyttade hit ut. Jag brukade bli störd på dåliga nattscener i filmer där man kunde se skuggorna, men det är faktiskt ljust ute när det är fullmåne. Så ljust att äppelträdens snöklädda grenar gnistrar. Men det fastnar tyvärr inte på bild.

20140116-230348.jpg

2 thoughts on “Samtidigt hemma hos oss

  1. Jag älskar fullmånetiden! Jag brukar räkna den mörka tiden efter julen i fullmånar med känslan av att ”å nej, nu är det bara två fullmånar kvar och sen har det blivit för ljust för att kunna njuta av månskenet!” Normala människor brukar förstås gilla att det blir ljusare och det är ju inte så att jag direkt har något emot våren. Men det skulle gärna få vara fullmåne lite oftare under det mörka halvåret.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s