Vardagslivet

Nytt år, samma gamla blogg!

Noppa, jag och resten av familjen önskar er alla en god start på det nya året! Så här lagom till juletiden har jag nått ganska exakt till den vikt jag hade innan jag fick barn. Det vill säga. Jag väger väl ungefär lika mycket som jag gjorde nån vecka innan Vilho föddes. Skål på det!

20140101-231736.jpg

20140101-231755.jpg

En kommentar på “Nytt år, samma gamla blogg!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s