Morgonradio

Som ni vet var jag för en vecka sedan och gjorde morgonradio. Det var spännande på många sätt och vis. Mest var det säkert spännande för programledarna eftersom jag gick vilse i YLE:s vindlande korridorer (fast utomhus, shit vilket enormt komplex YLE är!) och anlände till studion ganska exakt 34 sekunder innan sändning. Jag fick snabbkursen i hur allt fungerade: Sitt där (pekar på stolen), tala i den där (pekar på micken). Så pratade vi om teater och varför man går (eller snarare inte går) på teater och om att det är finfint att Helsingfors stad tar upp frågan om att bryta sitt samarbete med St. Petersburg i protest mot antihomolagarna. Om ett par veckor är det dags igen. Och då ska jag vara där i lite bättre tid.

20130911-125536.jpg

Jag har alltid trott att det är mina aversioner mot tidiga morgnar som gör världen luddig före klockan 8. Nu har jag bildbevis på att det inte bara är i mitt huvud. Programvärden Karin Filén går upp tidigt varje morgon. Det ligger långt upp på listan över saker jag aldrig skulle klara.

20130911-125546.jpg

Min Tisdagssnackarkompis Kim Wikström var en jättetrevlig typ med sjukt vacker morgonradioröst.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s