Det här gör vi

Sliter upp golv. Bara för att vi (läs: jag) är så satans nyfiken på vad som finns under. I vad som ska bli TV-rummet finns det ett plankgolv. I köket finns det ett undergolv som jag måste få veta hur isolerat det är innan jag fortsätter kofota upp linoleum och spånskivor.

20130726-105015.jpg

20130726-105024.jpg

2 tankar om “Det här gör vi

  1. Vilket projekt alltså! Förstår att det är mycket spännande. Själv har jag ångest över vilken tv jag ska köpa, så det är ganska tillnyktrande att titta in här;-)

    De där undergolven, ofta i gran, tycker jag personligen inte är så himla snygga eller praktiska att ta fram. De var ju inte riktigt menade att synas:-) Men alla regler har undantag. Vi tog fram ett ganska angripet ekplankgolv i vårt gamla hus i Skåne och löste skavankerna genom att måla det ljusgrått med linoljefärg och det är det snyggaste golvet i huset nu.

    Och min bror la just ett svart- och vitrutigt linoleumgolv i sitt kök från 40-talet och det blev förstås hur snyggt som helst. Beslut, beslut.

    • Det linoleum som ligger i köket är gammalt. Väääldigt gammalt. Vi tänkte faktiskt just som ni måla golvet i en ljus beige. Men det beror som sagt på hur det är isolerat. Det finns en viss risk att det blir för dragigt att ta bort spånskivorna utan att sätta dit något annat. Och lyfta golv för att tilläggsisolera har vi inte råd med den här vändan.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s