Förra årets mest bortkastade investering

En jumbotub solskyddskräm.

20130117-093649.jpg

3 tankar om “Förra årets mest bortkastade investering

  1. totalt irrelevant kommentar här, visst har du hört om seminariet ”Gender in the European town medieval to modern”, 22-25 maj i Odense. Ursäkta om jag blandar mig, men vet att du inte har arbetsrum på uni och vet inte hur duktiga de är på att informera på humanistiska dock vet jag ju inte om det intresserar heller 😉

    • Nej då. Uni hör jag ingenting ifrån rörande sånna där grejer. Däremot har jag en hel del kompisar (och sådana som dig!) som skickar info, så just den här konferensen hade jag faktiskt hört om. 🙂

      Men jag tänkte inte åka, för jag hinner helt enkelt inte. Jag ska försöka ta mig till St. Andrews i år igen, om mitt paper bara blir accepterat (och jag skriver ett paper som jag hinner skicka in innan deadline förstås…).

  2. Ok, utmärkt, min roll på uni har tydligen spridit sig till det här, skrämmande 😉 Såg det alltså på fb genom Andy Newby.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s