Vardagslivet

Ge mig Biffy Clyro!

Världens förmodligen bästa band, Biffy Clyro, spelar på Nosturi i februari och biljetterna tog slut innan jag hann få nys om det. Så. Vem ska man behöva ligga med för att få ett par biljetter?

4 kommentarer på “Ge mig Biffy Clyro!

  1. I feel your pain! Vi lyckades få biljetter, på ren tur (för en gångs skull postades det annat än bilder på en barbröstad Simon i Biffys twitterfeed, de postade nya turnédatum kvällen före biljetterna släpptes). Jag ger dem inte ifrån mig, men om det skulle inträffa en katastrof och vi inte kan gå (det ska vara något i stil med böldpest eller smittfeber i så fall) LOVAR jag att du får min biljett.

  2. De spelar på Emma Gaalan i Esbo 1/3 också men antagligen bara någon låt. Sedan finns det ju biljetter kvar till spelningen på Berns i Stockholm 3/3. Jag förstår hur du känner, missade totalt att de skulle spela i Stockholm förra november. Märkte det först när det var för sent. Registrera dig på deras hemsida så får du mail om någonting är i görningen.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s