Vardagslivet

Julpyssel och bra gåvor

I dag var det pysseldag med föräldrar eller föräldrars föräldrar på Vilhos förskola. En av de saker jag vill att mina barn ska ta med sig från det här med julfirande, förutom smaker och dofter, är en massa pysslande och fixande. Inte det där stressfyllda helvete-vi-hittar-ingen-julgran-och-skinkan-är-bränd, utan det där när man tar sig tid att sitta ner tillsammans och se vad det blir. Så jag tog ledigt hela förmiddagen och pysslade tills fingrarna klistrat ihop sig och glittret låg tjockt över skolan. Så vill jag ha det. Och det ville barnen också…

20121220-133500.jpg

20121220-133509.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s