Vardagslivet

Kattkärlek

Gammelkatten vill ha kärlek. Då gör det ingenting om jag vill läsa bloggar, för han kan ligga på mitt ansikte och vänta tills jag har förstått att det enda syftet med mitt liv sedan jag fyllde på matskålen är att gosa med honom. Skulle jag exempelvis försöka fotografera kvällsgoset och därmed inte klia honom med båda händerna är det förstås inte mer än rätt att jag finner mig själv med i runda slängar trehundrasjuttiotvå vassa klor i halsen.
20120920-223816.jpg

20120920-223325.jpg

20120920-223751.jpg
Kuriosa: Någon kanske trodde att katter har ett begränsat antal klor. Så är det förstås inte.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s