Nyhetsplock · Vardagslivet

De sexigaste och mest glamourösa!

Det är mycket snack om Oscarsgalan nu. Eller, egentligen är det väl kanske mest snack om vem som hade vilken klänning och hur sexig och glamourös den var. Som påpekats på annat håll finns ett stort fokus på kvinnorna, deras klänningar, deras kroppar och deras sexighet.

Men det här är en jämställd blogg, så här kommer en kavalkad av Oscarsgalans sexigaste och mest glamourösa män!

Först ut är Mario Lopez. Bloggen har inte en aning om vad han har gjort, men med de där bruna ögonen så har det ingen betydelse vad han kan!

Det här är Tom Cruise. Han är inte stor alls, men han är snygg och dominant! Woohoo!!!

Och så den lite otippade Nate Berkus. Bloggen vet inte vad han heller har gjort, men tänker sig att han förut bodde på gatan och nu har blivit upp-hottad, vattenkammad och påklädd. Bloggen stöder de två första åtgärderna.

Och så kommer Jean Dujardin. För det första heter han något som låter franskt (kanske han är fransk, vad vet jag?) och för det andra håller han en staty i handen. Och det är hans. Det är både sexigt och glamouröst!

Oscarsgalan ser Christian Bale som en av de hottaste männen, men bloggen tycker att skjortan är knäppt för långt upp och att kostymen inte gör hans sexiga form rätta. Plus för det välansade skägget dock!

Men här är bloggens vinnare!

Bret McKenzie! Mannen som gjorde musiken till ”Man or Muppet” från Mupparna. Han har smått neurotiska musikerögon, vilt mörkt hår och ett stadigt tag om sin statyett. Bloggen skulle vilja bjuda honom på en kopp te och timslånga diskussioner, men fruktar att det är en sån sorts sexig, glamourös man som bara kommer fram vid Oscarsgalor och annars sitter inlåst med sitt piano, en bandspelare han ärvde från sin frånvarande musikerfar och litervis med sprit.

På Aftonbladet kan man läsa att Gwyneth och Rooney var hetast på galan, något bloggen ställer sig tveksam till (Hallå! Brett skrev musiken till Mupparna! MUPPARNA!). Man kan också läsa om att Angelinas slits stal showen. Och hon såg ju lite obekväm ut, så visst kunde hon ha haft en statyett där under.

6 kommentarer på “De sexigaste och mest glamourösa!

  1. Holy crap vad de förstört smokingarna! Christian, Christian, Christian…what a disaster! Smokingens dramatik försvinner totalt genom den helsvarta paletten.
    Notera speciellt hur en svart sidenslips förutom att den drar bort fokus från ansiktet (medan en fluga markerar ansiktet) också omedelbart klär ner smokingen till något mer likt en vanlig svart kostym = begravningskänsla.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s