Vardagslivet

Hej från södern!

Här sitter jag på ett fantastiskt fint hotellrum i Karls.. eh.. Karlskrona(?) och förbereder mig inför ett föredrag jag ska hålla i morgon. Har köpt och på två sekunder ätit den dyraste chipspåse världen skådat, vilket i princip kompenserades med att den flådiga räkmackan kostade en spottstyver. Var smart nog att ta med mig mjukisbyxor att gosa i på hotellrummet, men inte tillräckligt begåvad för att också få med mig strumpor.

Har druckit så mycket te att jag fick gå ner till lobbyn och be om extra mjölk. Igen. Nu snart dags för mingel. Tur att de flesta här är typ lärare och därför helt hejdundrande trevliga!

win_20160930_19_30_55_pro

5 kommentarer på “Hej från södern!

  1. Men du skojar! Min stad! Skulle så gladeligen pinna förbi med ett par sockor men måste lägga två barn ögonabums. Plus att det förmodligen skulle kännas rätt creepy att ta emot strumpor av total främling…

      1. Haha, säg inte det – sömndepriverad, fläckig/illa klädd och med treveckorsbebis dockad vid ena tutten och den andra läckande som ett såll… 🙂
        Ser du någon som passar in på den beskrivningen bli avhyst vet du att jag försökte i alla fall!

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s