Vardagslivet

Kvitto

Vi åkte till IKEA för att bara köpa handdukar och några tallrikar för det är ju så billigt där men kvittot är längre än min avhandling och slutsumman chockerande. Ingenting blir billigt där allt är billigt. Grymt skönt att ha tallrikar och handdukar dock.

tallrik

EDIT: Jättespännande att jag i WordPress inte kunde se att den på eget bevåg lagt till en video också, och för att undvika missförstånd tar jag mig nu friheten att plocka bort den. Fast den är kul. Temat var dock, med tanke på omständigheterna, väldigt olämpligt.

2 kommentarer på “Kvitto

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s