Vardagslivet

Inte riktigt i tid

Har varit på en väns mycket lyckade disputation och skulle vidare på karonka (alltså festen). Fick så en helvetes huvudvärk och var tvungen att inta horisontalläge tills jag lyckats äta tillräckligt med värktabletter för att kunna resa mig. Insåg till min besvikelse att jag skulle bli några minuter sen men körde… eh… ansvarigt och sansat till festplatsen. Struttar in och möts av skrämmande tystnad. Inser att jag är en timme tidigt. Gråter inte fast det kändes rimligt.

Går ut till bilen där jag av någon outgrundlig anledning har en flaska läsk och rosenmuggar. Gräver fram några inte alltför smutsiga godisar från botten av handväskan.

Väntar.

20150904-183435.jpg

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s