Vardagslivet

Den första babyn har anlänt!

Det var rätt låga odds på att den första babyn in i familjen den här våren skulle vara en hundvalp, men så blev det. I går natt kom lilla Mara till oss från samma förening som vi tidigare har fått katter. Härifrån ska hon leta efter ett alldeles eget hem. En underbar liten hund är det, som en mycket lång resa till trots med glatt mod tagit sig an att bekanta sig med oss. Hon älskar barnen, och barnen henne. Hon är lyhörd, lättlärd och mycket sällskaplig. Och väldigt, väldigt söt…

20150503-124651.jpg

20150503-124701.jpg

7 kommentarer på “Den första babyn har anlänt!

  1. Åh nu börjar vi prata riktiga djur!!! 😀 Vilken tur att det är såå måånga mil emellan för här är hundlängtan tämligen stark sen en tid tillbaka! Hoppas hon får ett riktigt gott hem fina fröken!

  2. Det är fel land! Bor i dalarna. Dessutom är det fel tidpunkt. Det är värre när det finns tänkbara hundar i grannbyn. Mannen är rädd att han en morgon ska vakna och upptäcka att vi är hundägare igen.. Visst är hon delvis Laika? Den fina teckningen, ”pälssnibben” på bröstet och de stora tassarna. Vi hade en Västsibirisk Laika tidigare och roligare hundras får man leta efter. De är såå kloka, och har ett otroligt brett uttrycksregister.

Vad tycker du?

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s